Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv és az adatvédelmi nyilatkozat értelmében. Következő linken további információk: Adatvédelmi nyilatkozat 
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Pontami.hu webshopot az Open Up Reklámügynökség alapította 2020. április 5-én.

Fontos célkitűzésünk, hogy megreformáljuk a magyar kreatív termékek piacát, ezen belül is a különböző információs matricákat és táblákat. A mindennapok során sokszor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy az elmúlt évek modernizációja és technológia fejlődése ezt a területet elkerülte. 

Az üzletek, intézmények és irodák a külső és belső felületein, kommunikációs eszközként a múltból ránk maradt elavult matricákat és táblákat használnak. Legrosszabb esetben, egyszerű A4-es nyomtatott papírokkal, a megszokásra alapozva kommunikálnak az ügyfelekkel.
Termékeinkkel erre a problémára kínálunk teljeskörű megoldást. Különböző csomagokat állítottunk össze, melyek tökéletesen lefedik kihelyezendő matricákat és táblákat.

Ahhoz  hogy ezek a kötelező elemek megjelenésükkel beleolvadjanak a céges arculatba, számos színvariáció közül választhat. Kínálatunkban felelhetőek a biztonságos távolság tartásra, illetve a higiéniás és fertőtlenítés fontosságára figyelmeztető matricák, padlómatricák és táblák.

Reklámeszközeink széles választéka is azt a cél szolgálja, hogy gyorsan, költséghatékony megoldásokkal tudjon ügyfeleivel, vásárlóival kommunikálni!

Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért is hoztunk létre egy külön termékcsaládot mellyel Ön is felhívhatja a figyelmet ennek fontosságára. Lehetőség szerint termékeink forgalmazása során környezetbarát csomagolásokat használunk.

Egy másik örök kérdésre is szeretnénk választ adni:  Mit vegyek ajándékba, ami jópofa, ötletes és még egyedi is?

Számos ajándéktárgyunk készen áll az áruházunkban, hogy valakinek örömet szerezhessen! Ajándékainkat egyedi felirattal, számmal is meg lehet rendelni, emellett egy teljesen egyedi karkötő kollekciót is terveztünk, amivel emlékezetessé teheti a különleges alkalmakat / évfordulókat.

Termékeink nagy része unikális a piacon, ezáltal is tudjuk garantálni az egyediséget!

Kellemes vásárlást kívánunk mindenkinek!

Pontami.hu csapata

Fontos a véleménye számunkra!

Kérjük írjon ha bármi észrevétele, kérdése van!

info@pontami.hu

Köszönjük!